iDoctor logo
0,00  (0,00 kn)

Košarica

0

iPhone zamjena baterije - da ili ne?

Trebam li zamijeniti bateriju pametnog telefona?

Vjerojatno ste primijetili da se baterija telefona počinje brže prazniti kako telefon stari. Kada prvi put kupite telefon, moguće je da baterija izdrži i dva – tri dana. Ali što ga više koristite i što je stariji, životni vijek baterije postaje kraći. Čim se to dogodi, mnogi ljudi odlučuju kupiti novi telefon bez razmatranja drugih opcija poput zamjene baterije telefona. U našem servisu, zamjena baterije telefona puno je jeftinije rješenje od bacanja starog telefona i kupnje novog. Ostanite s nama kako biste saznali zašto!

Srećom, ako primijetite bilo kakve probleme s baterijom telefona, možemo je brzo i povoljno zamijeniti za vas ovdje u iDoctor servisu – Selska cesta 44, Zagreb. Naši tehničari će za tren oka omogućiti da vaš telefon ponovno radi optimalno!

Evo nekoliko razloga zašto biste trebali razmisliti o zamjeni baterije telefona:

Isplativost

Pametni telefoni su skuplji nego ikad prije i koliko god bilo primamljivo jednostavno kupiti novi telefon kada baterija starog telefona izgubi kapacitet, vjerojatno će to biti daleko skuplja kupnja od osnovne zamjene baterije. Osim toga, kapacitet baterije vašeg telefona može se izgubiti prije nego što se performanse samog telefona uspore. To znači da sve osim vaše baterije radi savršeno i bilo bi malo uzaludno izbaciti telefon koji ima samo jedan problem.

Vremenska učinkovitost

Još jedna prednost zamjene baterije telefona (osobito u servisu kao što je naš) je činjenica da će vam uštedjeti značajnu količinu vremena. Većina lokalnih servisa za popravak mobitela mogu zamijeniti bateriju vašeg telefona istog dana kada ga donesete, ili čak mogu zamijeniti bateriju u roku od 15 minuta. Stoga je zamjena baterije telefona jeftinija i brža od kupnje novog telefona!

Jamstvo

Većina servisa za popravak mobitela nudi i neku vrstu jamstva na svoj rad. To znači da ćete biti sigurni jamstvom ako vam zamjene bateriju i ona se pokvari samo nekoliko tjedana ili mjeseci kasnije. Bez gubitka vremena ili novca!

Sigurnost

U ovom trenutku vjerojatno mislite: "Hej, mogu sam zamijeniti bateriju i uštedjeti još više novca!" Iako ste možda stručnjak za pametne telefone i sposobni sami zamijeniti bateriju, toplo preporučujemo da ga odnesete profesionalcu. To je najsigurniji, najjednostavniji i najpouzdaniji način zamjene baterije telefona. Evo nekoliko stvari koje bi mogle poći po zlu sa zamjenom baterije telefona "uradi sam":

  • Postoji velika mogućnost da ćete razbiti telefon. Otvaranje telefona zahtijeva posebne alate i specifične vještine kao što je znati koliko pritiska koristiti prilikom otvaranja telefona.
  • Morat ćete kupiti alate i steći znanje kako ih koristiti. Većina modernih pametnih telefona ima ugrađene baterije, što znači da njihova zamjena nije tako jednostavna kao otvaranje telefona i vađenje baterije. Vađenje baterije može uključivati ​​zagrijavanje, vađenje i uklanjanje vijaka kako biste mogli pristupiti unutarnjim komponentama telefona, a sve to zahtijeva dosta vremena i iskustva.
  • Izložena baterija može ispuštati opasne kemikalije u zrak ako je slomljena ili puknuta, što znači da bi također mogla početi bubriti i eksplodirati.
  •  

Vaš pametni telefon bit će u dobrim rukama uz pomoć našeg tehničara za popravak mobitela.

Možda je najveća prednost zamjene baterije vašeg telefona u profesionalnom servisu utješno saznanje da će ona biti zamijenjena baterijom najviše kvalitete, te da će biti instalirana učinkovito i ispravno. Stoga računajte na nas za sve potrebe popravka i zamjene baterije vašeg pametnog telefona ili iPhonea!

Je li vam baterija telefona ispražnjena ili imate potpuno pokvaren iPhone/smartphone? Kontaktirajte nas na tel: 01/4876-531

O autoru:
Igor Majdandžić
stručnjak za popravak mobilnih uređaja s više od 13 godina iskustva u industriji. Igorova strast prema tehnologiji započela je još u tehničkoj školi za telekomunikacije, a kasnije sam diplomirao informatiku u Zagrebu. Od 2010. godine, posvetio sam se servisiranju mobilnih uređaja, pružajući kvalitetnu uslugu i rješenja za raznovrsne probleme, od hardverskih kvarova poput lomljenja stakla i problema s baterijama, do softverskih poteškoća.

Igor je ponosan što je do sada uspješno servisirao preko 30 000 uređaja, to mu je omogućilo da stekne širok spektar znanja i iskustva koje danas koristi kako bih svojim klijentima pružio najbolje moguće servisne usluge.
Previous Post
iPhone je blokiran
iDoctor logo
iDoctor
iDoctor servis
Selska cesta 44
10 000 Zagreb
OIB: 
46076525108
IBAN: 
HR5023400091160656321
Radno vrijeme
PON-PET: 08:30 - 18:00
SUB: 08:30 - 13:00
iDoctor Servis © 2024 – Sva prava pridržana
crossmenu